Monday, October 10, 2011

Monday, September 19, 2011

Forever is over.
God, please take me away.

Aku sedar aku siapa

Gemuk, muka buruk, bodoh, pemalas blablabla
Thanks for everything.

Shut up and D____ by Rihanna

2 kali aku nyaris-nyaris ________ tadi.
Tapi aku selamat,
Aku tak rasa seram & takut pun.
Aku ketawa, tersenyum.
KETAWA GILA BABI
Mungkin aku tak sabar nak ____ kot.

Saturday, September 17, 2011

SHAZLEEN

6.57 a.m.

Duhh, i miss her :/
I want her back.
I cant sleepppppppp!

I ♥ U

Goodnight princess.
Sweet dreams.
-SS
I'll wait for you forever
-SS
I miss someone asking me where i am, someone bugging me at night, someone wanting my hug.
I miss being important to someone.
-SS
I think you don’t love me and I think you don’t miss me at all, i know I’m not good enough for you and I’m not what your looking for, yet i don’t know why on earth do i still love you and WISH that one day you’ll feel the same.

MentionTo

Friday, September 16, 2011

Aku bodoh

Petang tadi, aku plan nak keluar dengan kawan.
Aku pergi lah mandi.
Lepas mandi, Kleef, Mok, Fariz & Apiz ajak main Blackshot.
Aku ingat satu game cukup lah.
Dah habis satu game, ada orang tak puas hati.
Main lagi.
Dah berapa game aku tak ingat.
Shazni message aku, dia tanya kat mana.
Aku cakap kat rumah, kejap lagi pergi bandar.
Dah pukul 5 gitu, aku lupa yang aku nak kena gerak bandar.
Shazni call aku, aku dah gelabah.
Aku nak jumpa kakak dia.
Rindu.
Dia tanya aku kat mana, aku cakap aku kat Kotaraya.
Aku tipu.
Aku nak suruh dia tunggu.
Aku terus siap-siap.
Aku tak fikir apa pun.
Dalam tangan ada rm20.
Naik bas rm2.50 tapi lambat gila.
Naik teksi rm15 cepat lah jugak.
Aku pun naik teksi.
Dah sampai bandar,
Aku tanya dia kat mana,
Dia kata dah masuk Singapore.
Kecewa gila.
Tak sangka aku ni bodoh sangat.
Aku duduk sana sampai malam, tak ada kawan pun.
Lapar, tak duit nak makan.
Pukul 10, aku naik bas.
Aku lupa dunia, aku asyik fikir pasal dia.
Serious aku tak boleh fikir dengan betul sekarang ni.
Aku taktau macam mana nak survive.

Sunday, September 11, 2011

Tuesday, August 30, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Dan Batin
I miss my daddy
I miss my 'princess'

Sunday, August 28, 2011

The Reason



I've found a reason for me, to change who i used to be. A reason to start over new, and the reason is you ♥

Saturday, August 27, 2011

What a fool :/

Im so sorry, i know its all my fault.
I'll never forgive myself!

Macbeth Fever


Along, please pinjamkan RM300 :/ PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Wednesday, August 17, 2011

Paso Bumbong 2011

Menangis lah kau kat situ nanti,
Dia dah taknak kau lagi, Aznil.
Its all over now.
Take care, princess.
I'll always love you.

Tuesday, August 16, 2011

Melayu terakhir konon

H - Melayu terakhir yang masih pijak di muka bumi.
      Semua perempuan dia kenal.
      Semua perempuan dia kebas.
      Kacak, macho lah konon.

S ♥

I'll always love you, Princess 
Yes , it's hard when someone u really cared about , gave up on you and leave even if they promised not to . But , that's life . - AI

Go die

Tak ada harapan lagi, mati lah bagus.
Tak guna hidup macam ni.

Tuesday, August 2, 2011

Monday, May 16, 2011

Im sorry


Me :
Mungkin kau dah dengar sejarah aku, ye aku tau aku memang jahat. Tapi sekarang, aku betul-betul menyesal & aku tak nak buat lagi.

Ha-ha cancel, macam cibai :| 

Everyday im moshing!

Flash!

Kleef Iskandar :
'If you can be any super hero/super villain, who will you be ?'

I HEART DROPDEAD







Haduihhh, poket kering pula. Jealous abang beli DropDead :|

Pinjam barang

Kadang-kadang ada sesetengah kawan kita nak pinjam barang yang berharga/mahal dari kita
Tapi bila kita tak bagi pinjam, kawan cakap sombong/kedekut
Tapi bila kita bagi pula, kawan nak pulangkan lambat sikit/orang lain pula nak pinjam
Kalau ada kawan yang jahat, memang dia rembat lah barang tu

# Apa kata kau beli sendiri.
   Kau pakai ke kau buang ke, tak ada sesiapa kisah

Thursday, April 21, 2011

April Fool

Bulan April ni aku asyik bad mood jorr,
'Datang bulan' agaknya. -___-

Sekolah Sejenis

Tak sangka sekolah sama jantina ni akan buat seseorang tu menggila sampai suka buat lawak bodoh yang memang tak kelakar langsung, perangai macam syaitan, suka kacau orang & blablabla.
Kalau lah kelas aku ada CCTV, semua orang mesti berubah.

# Ini antara sebab kenapa aku tak berapa suka keluar dengan kawan sekolah.
Kalau ya pun, aku keluar dengan orang yang tertentu sahaja.

GTH

M,
Bila depan perempuan, kau tunjuk baik,
Bila kau dengan lelaki, tak ada perempuan,
Perangai mengalahkan syaitan.
Tolonglah berhenti kacau aku.
Rimas lah cibai.

Sunday, March 20, 2011

JUSTIN BIEBER!


Daughter: Hey mum i'm going to my room with my boyfriend.
Mum: Okay don't do anything stupid.
*.Gf & Bf go into bedroom.*
Daughter screams: Baby, baby, baby ohh!

*.Mum runs into her room.*
Mum: What are you doing!?!?!?!?
Daughter: Mum we're having sex, get out!
Mum: Oh thank god i thought you were listening to justin bieber!

Saturday, March 5, 2011

Lelaki bertindik?

Dulu aku nak sangat tindik sebab ramai kawan dah bertindik (lelaki).
Tahun lepas aku pun cuba tindik telinga kiri.
5-6 hari sakit telinga.
Ramai yang cakap lelaki bertindik boleh sembahyang, cuma tak boleh jadi wali.
Aku pun percaya lah.
Setiap kali aku keluar, benda yang pertama aku cari ialah earring.
Banyak juga aku beli.
Macam-macam warna ada,
Merah ada, Kuning ada, Hijau pun ada.
Dah naik sekolah, aku tak pernah kantoi.
Akhirnya, aku mengaku kat cikgu aku.
Dia memang baik.
Aku selalu gosip-gosip dengan dia :D
Lepas tu dia cakap, jangan pakai lagi.
So aku pun pening, kawan cakap tak haram, cikgu cakap haram.
Aku ni senang percaya hal-hal dalam internet.
Aku pun search lah 'hukum lelaki bertindik'.

Hukum seorang lelaki bertindik dan menyerupai perempuan adalah haram dan berdosa besar. Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud: "Lelaki tidak boleh menyerupai perempuan dan perempuan tidak boleh menyerupai lelaki".
Lepas baca ni, aku terus tak pakai lagi :)

Hookah!

“Merokok diharamkan, begitu juga halnya dengan Shisha, dalilnya adalah firman Allah ta’ala: “Jangan kalian bunuh diri kalian sendiri, sesungguhnya Allah maha penyayang terhadap diri kalian “ (An-Nisa : 29)

Sunday, February 20, 2011

March march march :)

MARCH - 3

Bila nak bulan 3 ni?! Cepat sikit lah! 4 bulan dah pakai pinjam phone orang :/ Nak phone sendiri :(

Manusia Zaman Sekarang

  • Suka mengumpat
  • Suka mengutuk sikap orang tetapi tidak sedar, sikap diri sendiri pun sama
  • Suka mengutuk kawan sendiri
  • Sanggup memalukan diri sendiri untuk me-'naik'kan nama
  • Mementingkan kekasih daripada kawan
  • Berlagak kononnya tahu semua benda
  • Pentingkan diri sendiri
  • Lupa kawan.
Minta maaf kepada sesiapa yang terasa.
Yang sudah sedar, ubah lah diri.
Yang belum sedar, ubah lah sebelum diubahkan ;)

Thursday, February 17, 2011

Saturday, February 12, 2011

SIXTEEN ? OH MY GOD !

10 Feb 2010 -
Celebrate dengan family :) Terima kasih Ibu :) Penuh dengan budak kecil :D


12 Feb 2010 -
Celebrate dengan kawan ;) Terharu ramai yang ada :') Ingatkan selama ni tak ada kawan. Minta maaf lah kepada sesiapa yang tak dapat kek. Tak sangka pula ramai yang ada :P Terima kasih sekali lagi :)
Amir Anuar, Syareel, Hakeem Bolkiah, Amira Hanani, Syahmi Wahab, Firdaus Kamal, Amierul Hasifi, Izzwan Syafiq, Shahril Bachok, Nur Farhana, Farid RedzwanKhairul Anuar, Zulfikri Selamat, Fazlee dan Hifsham :)

Wednesday, February 9, 2011

Deanni ;)

Orang yang pertama wish birthday ;) Belum pukul 12 tapi dah wish hahaha! Thanks, Deanni :)

Saturday, February 5, 2011

Emma :)


Hello :) Emma, terima kasih sebab sudi jadi kawan, kawan baik dan err kakak angkat kot? Hahaha

Blackshot


Siapa berani lawan ? Lai lai !

Sushi ;)


CNY kat SG macam *tut* ! Banyak kedai tutup , nasib baik Sakae Sushi buka :D Dapat jugak makan sushi ;)

Love at First Sight ?

Friday, February 4, 2011

Don't Leave ME !

I Am The Desert

To be in a desert without an oasis is better than to be starved by love. 
I am the desert; 
you are the oasis, the mirage. 
I see you. 
I need you. 
Without you I am not complete.
Without you I die a thirsty man. 
You are there, yet you are an illusion. 
You are utterly unattainable. 
Without you I am nothing but the lonely desert sand blowing cross the world.

Forever ?


Tears of blood fall from my broken heart
I never thought we would be apart

When you held me you said "forever"
Now that your gone I know you meant "never"

Saying you love me with that look in your eye
And that was a cold hearted lie

Your tender touch, a soft kiss
Two things about you I will miss

As I sit here thinking about you
My face is wet with tears past due

I should've cried a long time ago
But I loved you so

I know they say love is blind
But I had only you on my mind

A hurt so deep it cuts like a knife 
But wounds heal and I'll go on with my life

I miss the old you :(



I remember how it used to be
when nothing else matter but you and me
music, country roads, and future dreams.

I miss you, I wish you could see
although you are here, I miss you and me.

I remember when you said how happy I made you
and you really meant it...now, it's just a phrase
you say without thinking.

I miss those days when you'd call just to say "hi"
or "I love you"...the days it was so hard
just to say good-bye for a while.

I remember how wonderful it felt the first time
you held me in your arms-and how after all those
years you still made my heart melt.

I miss the old you- and the old me
The old us that could just sit and talk for hours
and never run out of things to say.

I remember when time simply stood still-
when in each other's arms is the only place
we wanted to be...forever.

I miss us as I remember how it used to be...
when nothing else matter but you and me.

Sunday, January 23, 2011

Susi Cuci Sushi ;)

Bila nak makan Sushi lagiiiii ?! Boleh tak setiap hari nak makan sushi ? Sedap lahhh :3 hehe

Sweet Sixteen ?

Woohoo ! Birthday dah nak dekat ;) Lepas ni nak bodek dengan family mintak duit nak buat majlis kesyukuran , atau pun dalam bahasa inggeris bermaksud , PARTY :D Yeahh baby yeahh :)

Saturday, January 22, 2011

Asyiq :)


HO HO aku baru perasan gambar kita lebih kurang sama :D Sebokkk lah kau :P

Thursday, January 20, 2011